فنچ گلدین |
ارسال: #1
فنچ گلدین
با سلام امروز میخوام در مورد فنچ گلدین صحبت کنم:
فنچ گلدین بومی کشور استرالیاست و بیشتر گلدین های موجود در کشور واردات از پاکستان میباشند که ظاهرا همانجا سالنی تکثیر میشوند،برخلاف تصوری که میشه تکثیر این فنچ تقریبا کار ساده ایی میباشد، ناگفته نماند که یکی از ایرادات این فنچ کشتن جوجه هاست،برای رفع این مشکل قبل از تولد جوجه ها میبایست نر را جدا کنید و جایی بگذارید که اصلا ماده صدای آنرا نشنود،و این کار در یکروز مانده به در آمدن جوجه باید انجام داد،ضمنا امکانش هم هست که ماده تخم ها رو ترک کنه چون زحمت زیادی براش داره،مشکل دوم ممکنه جفت به کلی روی تخم ها نخوابند البته این موضوع در جفتی دیده شده که برای اولین بار تخم میذارند و معمولا از سری های بعد شروع به خوابیدن خواهند کرد،در کل بنده توصیه میکنم برای اطمینان از پرنده پرستار مثل قناری یا فنچ معمولی و یا فنچ بنگالی استفاده کنید،غذای اصلی گلدین ارزن ریز سه چهارم و کتان یک چهارم،سبزی،انواع جوانه ها و هفت تخم در رتبه بعدی هستند،من یک مخلوط خاصی شامل: سویا،گندم،جو پرک،ذرت و کمی برنج را پودر میکنم و باهم مخلوط میکنم و بهمراه تخم خرفه داخل جا تخم مرغی میذارم ،ویتامین های مورد نیاز ب کمپلس،مولتی ویتامین و ب 12 هفته ایی یکبار نیاز دارند،در کل اگر قصد تکثیر و نگهداری دارید محیط نگهداری میبایست حدود 28 درجه باشد،سعی کنید جفتی خریداری کنید که جوان باشند از لحاظ تکثیر رنگ سبز بیشتر از بقیه جوجه میده پس برای شروع یک جفت سبز بخرید،شایان ذکر است از لحاظ اقتصادی جوجه گیری از گلدین خیلی بصرفه نیست چون جوجه دهیش در حد قناری نیست موفق باشید |
|||
۱۳۹۶/۰۳/۲۷، ۰۸:۱۹ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: سی مرغ ، عماد جلیلیان ، محمدمهدی ، gholizadeh ، hamed ak
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان